DE BESTE BESPAARTIPS DIRECT IN JE MAILBOX? ABONNEER JE DAN NU OP DE NIEUWSBRIEF ONDERAAN DE HOMEPAGE!

Leven Met Korting » Besparen op Energie » Zo bespaar je op terugkerende lasten

Zo bespaar je op terugkerende lasten

Prijsvergelijkers

Besparen op energiekosten, verzekeringen en leningen kan door middel van prijsvergelijkers. Het is uiteraard wel noodzakelijk dat je dit met enige regelmaat doet, zoals een keer per jaar of per 2 jaar. Gebruik daarom een agenda, zoals Google Agenda om daarin te vermelden dat het weer tijd is om, bijvoorbeeld, een bepaalde verzekering onder de loep te nemen.

Vergelijken met regelmaat

De premies verschillen elk jaar, als het ene jaar de ene verzekering goedkoper is dan kan het jaar erop een andere wel weer goedkoper uitvallen. Het oversluiten van verzekeringen via een vergelijkingssite is vaak zo gebeurd en kan je zo €10,- (of meer) per maand per verzekering schelen. Wanneer je dit voor verschillende verzekeringen doet, kan dit zo enkele honderden euro’s schelen op jaarbasis.

Google agenda

Ik gebruik Google Agenda, dit is voor elk platform beschikbaar en het is zeer uitgebreid. Als voorbeeld neem ik de polissen van SNS Inboedel- Woonhuis- & Opstalverzekering. Bij Google Agenda kun je kiezen uit Herinnering, Doel en Afspraak, ik gebruik altijd de functie Afspraak. Hierbij is het namelijk mogelijk om een omschrijving en een bijlage toe te voegen die je eventueel kunt gebruiken voor het overstappen, zoals in dit geval de polissen van de SNS-verzekeringen. Als het moment van overstappen is gekomen, hoef je ook niet meer te zoeken, maar kun je gewoon de omschrijving lezen of de bijlage openen.

  1. Kleurindeling: Geel voor verzekeringen
  2. Titel: Inboedel- Opstal- & Woonhuisverzekering vergelijken
  3. Herhaling: 1 keer per jaar.
  4. Locatie: Thuis
  5. Notificaties: Melding en e-mail, 1 dag van tevoren
  6. Bijlagen: Polissen van de verzekeringen
  7. Eigenaar: Erik Evertsen

Deel deze pagina:

E-MailFacebookInstagramTwitter