Voor een prikkie naar Burger King

Gepubliceerd op 8 augustus 2021 om 16:34

King deals bij Burger King.

Als ik aan BK denk, dan is het eerste wat mij te binnen schiet dat daar altijd goede deals zijn. Tegenwoordig hebben zij een nieuwe app waarin niet alleen deals staan, maar ook een puntenspaar-systeem. Vandaar dat wij niet naar de Mac zijn geweest, maar naar de Burger King. Zo hadden wij 2 medium Whopper menu's voor 9,90 en 2 medium Crispy Chicken menu's voor 6,95, daar kwam dan nog wel 4 frietsaus bij a 0,70 per bakje. In totaal, voor 4 personen 19,65. Terwijl een medium Whopper menu 7,95 x 2 = 15,90 en een Crispy Chicken menu 4,95 x 2 = 9,90 kost. Dat is dus een korting van 25,80 - 19,65 = 6,15 (24%) + 78 BK punten.

2 x Whopper Menu coupon

2 x Crispy Chicken Menu coupon

Totaal aantal gespaarde punten

Naast deze korting spaar je ook nog punten, hiervoor moet je wel eerst je BK-id scannen aan de balie of bestelzuil. Ben je dit vergeten, wat mij nogal eens overkomt, dan kun je achteraf de unieke ticket code overtypen, deze staat rechtsboven op de kassabon. Je kunt deze lange code overtypen, maar het is natuurlijk veel makkelijker om deze te kopiëren in de app, maar hoe? Simpel, met de app van Google, genaamd Google Lens. Het werkt verbluffend effectief en simpel: er wordt een foto gemaakt en de app herkent automatisch de tekst in beeld. Deze kun je vervolgens kopiëren en plakken in de BK-app. Het werkt trouwens ook met objecten in beeld, deze worden herkend door de app en vervolgens getoond in de zoekresultaten van Google.

De unieke bon code vul je in in de BK-app als je vergeten bent de QR-code in de app te scannen

Let er trouwens wel op dat sommige coupons maar 1 keer gebruikt kunnen worden terwijl anderen onbeperkt geldig zijn. Links op de afbeelding van de coupon staat dan vermeld "One time only", oftewel "Een keer te gebruiken". Wil je die aanbieding dus meerdere malen bestellen dan moet je de app dus op meerdere telefoons installeren. Of je maakt een extra account aan, dan bestel eerst met je huidige account, dan log je uit en weer in met je extra account.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.