De wonderspons van de Action

Gepubliceerd op 23 augustus 2021 om 19:36

Spargo powerspons van de Action.

In ons huishouden ben ik de sjaak als het gaat om het schoonmaken van de keuken. Zo heb ik overal schoonmaakmiddelen voor: allesreiniger voor van alles en nog wat, badkamerreiniger voor de badkamer, anti kalk voor de badkamer en de keuken keukenreiniger voor de keuken, maar ook ovenreiniger voor de oven, airfryer en gaspitten, want dat zijn de meest hardnekkige vlekken.

 

Nu kwam mijn vader laatst met een tip om moeilijke vlekken te verwijderen met een simpel sponsje van de Action. Mijn eerste reactie was: "Dat zal wel!". Tijdens ons uitje naar de Action liep ik, na mijn mand volgeladen te hebben, toevallig tegen de sponsjes aan, genaamd de Spargo powerspons. Ik moet toegeven dat ze hun naam eer aan doen! En het mooie is: "Voor een pak met 5 stuks betaal je maar €0,99.". 

Normaal gesproken gebruik ik ovenreiniger voor het reinigen van hardnekkige vlekken in de oven, airfryer en gaspitten. Dit laat ik dan een paar uur inwerken om het vervolgens met hard boenen schoon te krijgen. Maar toen ik voor het eerst de sponzen van Spargo gebruikte viel mij gelijk op dat hardnekkige vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen en dat zonder al te veel moeite.

Twee Spargo powersponzen van de Action

Ingebrande vlekken op gaspitten zijn na even flink wrijven verdwenen, datzelfde geldt voor de rekken in de oven en de oven zelf. Ook de airfryer en pannen zijn voor de Spargo een gewillig slachtoffer. Zelfs zilver kan worden schoongepoetst.  En dat allemaal zonder schoonmaakmiddel te gebruiken. Het enige nadeel van deze spons is dat je ze snel kapot boent, maar de prijs maakt natuurlijk veel goed. Kijk wel uit met gelakte delen, lees de bijsluiter dus wel even. Hieronder zie je een kleine impressie van waartoe de powerspons van Spargo in staat is.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.