Gratis geld met Coinbase Earn

Gratis crypto met Coinbase Earn.

Gratis crypto op Coinbase Earn

Bij de woorden: "airdrop" oftewel "gratis crypto" ben je waarschijnlijk argwanend, terecht, ik ook! Maar in dit geval is het toch écht zo! En het bedrag is aanzienlijk, namelijk $130 viel er te verdienen op Coinbase Earn aan verschillende airdrops. Deze airdrops zijn intussen afgelopen, maar elke maand verschijnt er wel een nieuwe waarmee je een x-bedrag kunt verdienen.

 

Maar wat is nou een airdrop in cryptovaluta? Dit houdt in dat je gratis cryptovaluta krijgt ter promotie van de betreffende munt. Je moet er meestal wel wat voor doen, in dit geval enkele vragen beantwoorden aan de hand van enkele filmpjes. Maar het goede nieuws is dat je een filmpje maar enkele seconden hoeft af te laten spelen voordat je de vraag kunt beantwoorden. De antwoorden vindt je snel via Google of op YouTube, zoek bijvoorbeeld op de betreffende naam van de munt in combinatie met Coinbase Earn. Heb je een antwoord fout, dat maakt niets uit. Je kan het namelijk zo vaak proberen tot je het goede antwoord kiest.

Coinbase Earn - Ontvangen Celo (CELO) t.w.v. $6

In zijn werk

Hoe gaat het in zijn werk? Je maakt een account aan op Coinbase (een zeer veilige en betrouwbare beurs met verzekering tegen diefstal), dit is een Amerikaanse crypto beurs en zeer geschikt voor beginners, vervolgens moet je een kopie van je identiteitsbewijs uploaden i.v.m. de veiligheid. Even later kun je inloggen en je cryptovaluta claimen. Wees er snel bij, want er wordt per airdrop een x-aantal munten beschikbaar gesteld. Het kan zijn dat je eerst op een wachtlijst wordt geplaatst, maar mijn ervaring is dat je na enkele dagen aan de beurt bent. Je krijgt hiervan dan een e-mail. Check regelmatig of er weer nieuwe munten beschikbaar zijn voor bestaande airdrops, maar ook of er nieuwe airdrops zijn.

 

Voor het claimen van een nieuwe airdrop moet je uiteraard ingelogd zijn op de website of in de app. Ik raad je aan om de app te gebruiken aangezien je zo makkelijk regelmatig kunt checken of er weer wat te verdienen valt. 

Coinbase Earn, verdien $130 aan gratis crypto

Garanties Coinbase

Converteren

De geclaimde crypto wordt automatisch op je wallet bijgeschreven, deze kun je laten staan of converteren naar een andere crypto valuta via Coinbase zoals bijvoorbeeld Bitcoin. Ook kun je deze inwisselen voor Euro’s en overmaken naar je eigen rekening als je niet van speculeren houdt. Indien je de verdiende crypto's naar je eigen wallet wil versturen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zorg ervoor dat je eerst een aanzienlijk bedrag bijelkaar spaard indien je dit naar je eigen wallet wil versturen i.v.m. met transactiekosten. 

Eigen Ervaring

Enkele maanden geleden heb ik een Coinbase account aangemaakt, in eerste instantie alleen voor de gratis munten. Deze heb ik ook allemaal netjes ontvangen en ondertussen op mijn eigen hardware wallet gezet. De website en app zijn zeer gebruiksvriendelijk, vooral vanwege het feit dat je niet alleen munten kunt kopen, maar ook kunt verhandelen en op de ingebouwde wallet op kunt slaan. Voor het aankopen van munten gebruik ik tegenwoordig Coinbase Pro, hiermee kun je tegen nog lagere kosten kopen en verkopen. Om hierop in te loggen heb je geen nieuw account nodig, je kunt namelijk gewoon met je Coinbase account inloggen. Eventueel kun ook je Euro’s en andere munten zonder kosten overhevelen van Coinbase naar Coinbase Pro. Samenvattend: voor de gratis munten heb je een Coinbase account nodig, maar wil je handelen tegen de laagste kosten en heb je enige ervaring dan raadt ik Coinbase Pro aan.

Coinbase Earn - Antwoorden op de vragen:

Coinbase Earn, antwoord op vraag

Coinbase Earn, CGLD verdiend

The Graph (GRT)

 1. Q : What information is indexed by The Graph?
  A: Blockchain Data

Earn $1 GRT!


Fetch.ai (FET)

 1. Q: What can people create with Fetch.ai?
  A: Software agents that automate tasks
 2. Q: What’s one role of the FET token?
  A: To power Fetch.ai agents
 3. Q: What does Fetch.ai plan to support in the future?
  A: Automated interactions with industries like travel and healthcare

Earn $3 FET!


Amp (AMP)

 1. Q: What is Amp?
  A: A collateral token
 2. Q: How is Amp used on Flexa today?
  A: Instant settlement assurance
 3. Q: What can you earn by staking Amp on Flexa?
  A: AMP rewards
  Earn $3 AMP!

Stellar Lumens (XLM)

 1. Q: What is Stellar?
  A: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure
 2. Q: What are Stellar Lumens (XLM) used for?
  A: Facilitating low-cost, universal payments
 3. Q: Why is Stellar good for sending remittances?
  A: Transactions are fast, inexpensive, and global
 4. Q: Why would banks and businesses use Stellar?
  A: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently
 5. Q: How does Stellar’s Consensus Protocol work?
  A: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions
  Earn $10 XLM!

Deel deze pagina:

Volg ons op: