DE BESTE BESPAARTIPS DIRECT IN JE MAILBOX? ABONNEER JE DAN NU OP DE NIEUWSBRIEF ONDERAAN DE HOMEPAGE!

Leven Met Korting » Dagje Uit » Dierentuinkaartjes met korting

Dierentuinkaartjes met korting

Laatst kregen we een mail van Nicole Lammers. Zij heeft een website gemaakt, die he-le-maal in ons straatje is: www.kortingkaartjesdierentuin.nl

 

Heel in het kort houdt haar site het volgende in: Wil je naar de dierentuin met korting? Dan kan dat via deze site. Klinkt goed, toch?

 

Los van dat de website op zich al een heel goed idee is, is deze site ook nog eens goed uitgedacht, actueel en compleet:

Allereerst kijkt Nicole iedere dag of de acties en kortingen nog geldig zijn. Wat je op de site tegenkomt, zal dus niet gauw voor een teleurstelling zorgen, geen dode mussen te vinden hier!

Wat ook meteen in het oog springt, en wat voor mij onweerstaanbaar was, is de knop: TOP 5 DEALS, die de meestgekozen aanbiedingen laat zien. 

Er is duidelijk goed nagedacht over het gebruiksgemak van de website. Ben je in Drenthe op vakantie en wil je weten voor welke dierentuinen in de buurt korting te verkrijgen is? Dan kun je op provincie zoeken. Wil je liever alle dierentuinen op alfabetische volgorde bekijken? Ook geen probleem. Wil je toch liever eerst weten wie de korting aanbiedt? Dan kun je meteen kijken bij alle ticket aanbieders. Overzichtelijker kan niet!

Als laatste is er zelfs een erg leuke, persoonlijke touch te vinden in de vorm van een blog. Deze voegt qua informatie veel extra's toe aan deze website. Er verschijnt heel regelmatig een nieuw artikel, vol informatie over de desbetreffende dierentuin. Als ik nog geen zin had om naar de dierentuin te gaan, dan na het lezen van de verschillende blogs wél!

Natuurlijk is er nog veel en veel meer te vinden op www.kortingkaartjesdierentuin.nl en ik zou iedereen daarom van harte willen aanraden een kijkje te nemen. Ik ben erg blij dat Nicole ons benaderd heeft met deze tip, wij zullen er in ieder geval gebruik van maken!

Deel deze pagina:

E-MailFacebookInstagramTwitter