Voordelig naar de bioscoop? Uiteraard!

Goedkoop een filmpje pakken? Dat kan nog steeds!

Korting tot 20%

Nu de bioscopen weer open zijn, voor zolang het duurt in coronatijd, kunnen we weer een filmpje pakken. Ga je met het hele gezin, dan lopen de kosten aardig op. Maar weet je dat je ook een aardige duit kunt besparen op je kaartjes, tot wel 20%?

Omweggetje

Dit gaat namelijk via een omweggetje. Bij Pathé, maar ook bij veel andere bioscopen, accepteren ze de Nationale Bioscoopbon. En laat je deze nou net met een leuke korting kunnen kopen bij een webshop genaamd Wissel.nl. Controleer van tevoren dus even of jouw bioscoop deze bon accepteert.

Cadeaubonnen

Deze webshop koopt allerlei cadeaubonnen op van mensen die er vanaf willen. Denk aan een verjaardagscadeau dat niet bevalt of een gewonnen cadeaubon. De prijs die Wissel.nl betaalt ligt onder de werkelijke waarde van de bon, waardoor zij deze weer kunnen aanbieden met een leuke korting. 

Aanbod

Het hangt natuurlijk af van het aanbod welke bonnen er op ieder moment beschikbaar zijn. Maar: vaak is de Nationale Bioscoopbon beschikbaar tegen een korting die kan oplopen tot 20%. Mooi meegenomen dus! Het hele jaar door zijn er bonnen beschikbaar, maar na de feestdagen is natuurlijk een uitgelezen moment om cadeaubonnetjes te scoren.

Pathé Film Voucher & andere kortingsbonnen

Naast de Nationale Bioscoopbon is er zo nu en dan ook de Pathé Film Voucher en Giftcard te koop. Deze kun je uiteraard naast de Nationale Bioscoopbon inwisselen bij Pathé bioscopen.

Voorwaarden

Wissel.nl staat garant voor de werking van de bon, maar kijk ook naar de voorwaarden van de cadeaubon, zoals de geldigheidsduur en waar deze kan worden ingeleverd. De geldigheidsduur die naast de cadeaubon staat vermeld is de geldigheidsduur waar Wissel.nl garantie op geeft, deze is normaliter lager dan de werkelijke geldigheidsduur die op de cadeaubon staat. Dit komt doordat zij willen uitsluiten dat de verkoper van de cadeaukaart bewust of onbewust de code zelf inwisselt, daarnaast wordt de kans op verlies van de code door de koper kleiner. De meeste bonnen kunnen online worden ingewisseld, enkele bonnen daarentegen niet. De bonnen die online kunnen worden ingewisseld krijg je via email, de rest zonder verzendkosten via de post. De Nationale bioscoopbon krijg je overigens via e-mail en kun je dus direct gebruiken om mee af te rekenen.

Bestellen cadeaukaarten

Op Wissel.nl bestel je de Nationale Bioscoopbon, de activeringscodes (het cadeaubonnummer en de internetcode) van deze bioscoopbon krijg je vervolgens via e-mail toegestuurd. Bij de bestelling van de bioscoopkaartjes kun je deze gebruiken als alternatief betaalmiddel.

Selecteer de Nationale Bioscoopbon

Selecteer de Pathé Film Voucher en Pathé Giftcard

Na het selecteren heb je de keuze uit verschillende bedragen, kortingen en geldigheidsdata

Voorbeeld bestellen bioscoopkaartje met Nationale Bioscoopbon:

In het voorbeeld hieronder laat ik zien hoe je een totaalbedrag van 31 voor twee bioscoopkaartjes afrekent: één voor een volwassene en één voor een kind. Deze worden afgerekend met een Nationale Bioscoopbon van €10. Dat betekent dat er hierna nog €21 openstaat, immers €31 - €10 = €21. Na het tikken op de knop Doorgaan bij Stap 3c (Voer de betalingsgegevens in) kom je weer bij Stap 2  (Pathé afrekenen) uit. Nu kun je een andere betaalmethode kiezen om het restant bedrag te betalen met iDeal, of je kunt er voor kiezen om het restant te voldoen met nóg een Nationale Bioscoopbon. Je herhaalt dan gewoon de stappen 2 t/m 3b om nog een code te verzilveren. Let op! De laatste bon waarmee je afrekent kan nog tegoed bevatten. Wil je het saldo van de bon checken? Kijk dan even op de website van de Nationale Bisoscoopbon. Denk eraan dat de eerste negen cijfers al voor je ingevuld zijn.

1

Tik op de knop STAP 4: AFREKENEN om naar de pagina met betaalmethodes te gaan.

Pathé - Bestelling controleren

2

Tik op de optie NATIONALE BIOSCOOPBON.

Pathé - Afrekenen

3

a

Vul het cadeaubonnummer in het vak Kaartnummer. Deze kun je kopiëren uit de mail die je van Wissel.nl hebt ontvangen.

b

Vul de Internetcode (veiligheidscode) in het vak Krascode.

c

Tik op de knop Doorgaan.

Invullen van het kaartnummer en krascode van de Nationale Bioscoopbon.

Ontvangen codes van Wissel.nl. Het cadeaubonnummer is gelijk aan het kaartnummer, de internetcode is gelijk aan de krascode bij het afrekenen.

Deel deze pagina:

Volg ons op: