Energie besparen

Categorie Energie besparen

Bespaar energie door gebruik te maken van een slim stopcontact. Hiermee laat je apparatuur volgens een schema of op afstand in- en uitschakelen zodat deze niet onnodig aan of op stand-by staat.


Wil je tot 30% besparen op gas? Lees dan dit artikel over de Speedcomfort radiatorventilator! Hiermee kun je op een goedkope en simpele manier flink besparen. De installatie is een kwestie van minuten door het simpele magnetische klikvast-systeem.


Veel geld besparen door het vergelijken van energie aanbieders, zoals NUON, Essent en Oxxio. Door middel van energievergelijkers als GasLicht.com, Independer en de Consumentenbond is dit namelijk een fluitje van een cent. Ontvang een welkomstbonus door elk jaar over te stappen. Nog meer korting? Gebruik dan een cashback site, zoals Cashback.nl!


Besparen in het huishouden is makkelijker dan je denkt, voor je het weet, bespaar je tientallen euro's, zonder er moeite voor te doen. Bijvoorbeeld met een slim stopcontact, die je programmeert volgens een tijdschema, de radiatorventilator, waarmee je tot 30% op je gasrekening bespaart en ga zo maar door.


Wil je overstappen van energieleverancier (gas & stroom), maar heb je dit nog nooit eerder gedaan. Dan vindt je hier een complete uitleg over het overstappen via GasLicht.com. Wat vul je waar in? Denk dan bijvoorbeeld aan een enkele of dubbele meter, het piek- en daltarief en het aantal zonnepanelen op je dak.


Hoe bespaar je op terugkerende lasten, zoals op energie, je zorgverzekering, je opstalverzekering en je autoverzekering? Simpel, door het in te plannen in je agenda! Zo krijg je een melding of een e-mail wanneer het moment om te besparen is aangebroken. In dit voorbeeld gebruik ik Google Agenda voor zowel Android, IOS als op het web.


Heb je de overstap naar zonnepanelen nog niet durven of willen maken? Lees hier alle ins en outs over zonnepanelen. Wist je dat je tot 2023 nog volledig kunt salderen? Vanaf 2023 wordt dit namelijk stap voor stap afgebouwd, wat natuurlijk van invloed is op de terugverdientijd. Of dat je de betaalde belasting op zonnepanelen terug kunt krijgen van de belastingdienst? Dit kun je namelijk heel makkelijk zelf doen met de bijgesloten handleiding.


Deel deze pagina:

Volg ons op: