Streaming Diensten


Lid worden van Amazon Prime NL, is dat de moeite waard of niet? Welke voordelen biedt het eigenlijk? Wij zochten het uit.


Amazon Prime omvat niet alleen gratis verzending, maar ook een heleboel andere gratis diensten, zoals onbeperkte opslag van foto’s, gratis games en het mooiste van allemaal streaming video, en dat voor maar €2,99 per maand. Met films als: The Dark Knight, Inception, The Matrix, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring en The Lord of the Rings: The Return of the King, om maar even wat te noemen.


Ben jij een liefhebber van Disney, Pixar, Marvel of Star Wars films, maar kijk je ook graag documentaires op National Geographic? Dan kun je je hart ophalen bij Disney+ Star!


Alle video streaming diensten onder één dak, maar daarnaast ook gratis films en series kijken? Dat kan met Stremio!


Netflix met korting, onmogelijk? Lees hier hoe je op volledig legale wijze tot 20% korting krijgt op zowel je bestaande als nieuwe Netflix account. Gewoon door een Netflix cadeaukaart met korting te kopen op Wissel.nl. Deze voeg je vervolgens toe aan het tegoed op je Netflix account. Zo simpel is het!

Kijk je ook veel naar video streamingdiensten, zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+, maar ben je het overzicht kwijt? Raadpleeg dan eens Guidinc! Hier vind je van alle streaming videodiensten een overzicht. Geef aan op welke diensten je een abonnement hebt en je krijgt alle content voorgeschoteld. Je eigen kijklijsten maken? Ook dat kan met Guidinc!


Google Foto's stopt per 1 juni 2021 met het aanbieden van onbeperkte opslag voor foto's in hoge kwaliteit. Er is een alternatief, namelijk in de vorm van Amazon Prime Foto's, onderdeel van Amazon Prime. Hier kun je zelfs onbeperkt foto's opslaan in de originele kwaliteit voor maar €2,99 per maand. Maar dat is nog niet alles, voor deze €2,99 per maand ontvang je ook nog eens de streaming videodienst van Amazon, gratis verzending en games.


Deel deze pagina:

Volg ons op: