Disney klassiekers op Disney+ St❇ r

Disney series en films op Disney+ Star.

Als je me vroeger had verteld dat er ooit een abonnement zou komen waarbij je onbeperkt Disney films kunt kijken, had ik me afgevraagd of je wel goed bij je hoofd was. Dat is toch te mooi om waar te zijn?

Onbeperkt. Disneyfilms. Kijken.  

Toen werd het november 2019 en was er ineens Disney+, sinds 23 februari 2021 Disney+ Star.

Sindsdien ben ik niet veel meer buiten geweest.

 

Zoals je kunt zien, is het niet alleen maar Bambi en Sneeuwwitje wat deze dienst te bieden heeft. Als 40+er werd ik heel enthousiast van het assortiment oude feelgood films die gestreamd kunnen worden. Three men and a baby? Veeg. Me. Op.

Ik wist dat Disney groot was, maar wow. 

 

Om kort te gaan: Er is content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Een extra reden om een abonnement te nemen, zijn de Disney Originals: series, documentaires en films die je alleen op Disney+ St❇r kunt bekijken.

Ik vond het ook top dat je verschillende profielen kunt aanmaken. Dit zorgt er vooral voor dat mijn dochter en ik niet steeds in elkaars vaarwater zitten. 

 

Als we het over korting hebben, is Disney+ St❇r niet het eerste waar je aan denkt. Maar: het is wel véél waar voor je geld. Voor 8,99 per maand (of 89.90 per jaar) kan je ontzettend veel goede films en series kijken. Ik houd vooral van de mix tussen nostalgie en nieuwe films ontdekken.

Deel deze pagina:

Volg ons op: