Netflix met 20% korting

 

Netflix voordelig kijken met tot wel 20% korting.

Netflix met korting?

Netflix met korting? Hoe dan? De enige korting die je op een Netflix abonnement krijgt is de eerste maand gratis. Hierna betaal je de volle mep. Er is een simpele methode om tot wel 20% korting te krijgen op je abonnement, daarbij maakt het niet uit welk abonnement je hebt.

Netflix cadeaukaart

Nee ik maak echt geen grapje: De korting krijg je via de Netflix cadeaukaart. Normaal gesproken betaal je voor een cadeaukaart in de winkel net zoveel als de waarde die erop staat vermeld. Tenzij je deze overneemt van iemand anders, bijvoorbeeld via Marktplaats, die de kaart bijvoorbeeld cadeau heeft gehad voor zijn of haar verjaardag, maar deze niet gebruikt. Dan worden ze tegen flinke kortingen aangeboden. Maar hoe weet je zeker dat de cadeaukaart nog niet is gebruikt? Het simpele antwoord: Dat weet je niet!

Cadeaubonnen kopen bij Wissel.nl

Toch is het mogelijk om deze cadeaubonnen met garantie te kopen, bij Wissel.nl. Op deze website kun je je cadeaubon verkopen voor een bepaald percentage van de waarde van de cadeaubon. Aangeschafte bonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld bij de webshop waarvoor deze bon geldt, behalve binnen de bedenktijd van 2 weken. Anderzijds kun je als koper bij Wissel.nl deze bonnen met een leuke korting aanschaffen, in het geval van Netflix krijg je zelfs tot 25% korting (op het moment van schrijven). In het geval van Netflix ontvang je niet een fysieke cadeaubon, maar een kortingscode via de mail.

Uitverkocht?

Is de Netflix cadeaubon niet meer verkrijgbaar, dan kun je via het contactformulier een bericht sturen om een herinnering te krijgen wanneer deze wel weer beschikbaar is. In het bericht vermeld je dan: Gevraagd, het merk en de waarde van de kaart.

Garantie

Ga naar Wissel.nl en de rest spreekt voor zich. Zo zie je op de cadeaubon pagina van Netflix verschillende kolommen met o.a. de korting en de geldigheidsduur. De vermelde geldigheidsduur is de garantieperiode die Wissel.nl op de cadeaukaart geeft. De bon zelf is normaliter veel langer geldig. Waarom deze kortere garantieperiode? Wissel.nl wil dat je de kortingscode op de kaart zo snel mogelijk gebruikt voor het geval de verkoper de code bewust of onbewust toch nog gebruikt of dat je de code verliest. Want hoe langer je de code bewaart, hoe groter de kans is dat je deze een keer kwijtraakt. 

Cadeauboncode - Wissel.nl

1

Tik op het menu (drie streepjes boven elkaar).

2

Tik op Account.

3

1

Tik op Cadeauboncode of promotiecode inwisselen

2

Zoals je ziet is ons account al succesvol verhoogd met de cadeauboncode.

 

 

 

4

Vul de cadeauboncode in en tik op Inwisselen.

Deel deze pagina:

Volg ons op: