Tv-gids voor streaming video: Guidinc.nl

De meest complete tv-gids voor streaming video!

Omdat ik in een boekhandel werk, ben ik vanzelf op de hoogte van wat er verschijnt op het gebied van tijdschriften. Enige tijd geleden verscheen het tijdschrift Guidinc: Een soort televisiegids, maar dan voor álle streamingdiensten. Ik was meteen fan, en heb sindsdien alle edities verzameld.

Dat het tijdschrift bestaat, is wat mij betreft al bijna te mooi om waar te zijn, maar er is ook een website, en over het gebruik van die website wil ik het hier hebben. 

Allereerst raad ik je aan om je aan te melden bij Guidinc, dit is vooral in je eigen voordeel. 

Zodra je aangemeld bent, is het mogelijk aan te geven voor welke streamingdiensten je het aanbod wilt bekijken. Dit vind ik de tofste feature van deze website, omdat ik alleen geïnteresseerd ben in de diensten waar ik op geabonneerd ben.

Andere diensten van Guidinc zijn:

  • Kijklijsten opslaan van films die je bijvoorbeeld nog wilt kijken.
  • Kijklijsten volgen die door andere gebruikers zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld Romantische films die niet zoetsappig zijnDeze sportdocumentaires vind je vast leuk, Deze week nieuw op Netflix en ga zo maar door. Er zit voor werkelijk iedereen wel een interessante lijst bij.
  • Je kunt invullen welke films en series je gezien hebt, en Guidinc geeft suggesties, en kiest daarbij alleen content van de diensten waarop je geabonneerd bent.

 

Als ik je met voorgaande redenen nog niet overtuigd heb, is dit misschien het laatste zetje dat je nodig hebt:

Ik weet zeker dat je zo nu en dan zin hebt in een bepaalde film, zoals ik vanmorgen bedacht dat ik Trading Places weer eens wilde bekijken. 

Op zo'n moment log je in bij Guidinc, je zoekt op de titel van de film die je wilt bekijken en voilá: je ziet op welke streamingdiensten die film beschikbaar is.

 

Met deze site haal je wat mij betreft echt het maximale uit je abonnementen bij streamingdiensten.

Deel deze pagina:

Volg ons op: