Transport

Categorie Transport

Ga je wel eens met de trein erop uit? Dan weet je dat je alleen voor een treinkaartje diep in de portemonnee moet tasten. Maar dat kan natuurlijk goedkoper! Er zijn namelijk verschillende websites die alle voordeelkaartjes voor je verzamelen. Het proces vanaf het bestellen tot het uitprinten van zo'n online vervoersbewijs is nogal omslachtig. Vandaar deze stapsgewijze handleiding.

Autorijden is al duur genoeg, toch? Met een paar simpele hulpmiddelen, genaamd apps kan je toch een aardige duit besparen. De echte juweeltjes pik ik er hier tussenuit, zoals Waze, een gratis, uitgebreide navigatie app waarvan je zelfs de stem van de navigator kunt aanpassen, of DailyRoads Voyager, een gratis app waarmee je je smartphone omtovert in een heuse dashcam.

Een onterechte boete gekregen, maar geen zin of tijd om bezwaar te maken? Besteed dit dan kosteloos uit aan AppJection! Met een boete bedoel ik dan een lichte overtreding, zoals een parkeerboete, een snelheidsovertreding door bijvoorbeeld een scanauto of flitspaal, fout parkeren of door rood rijden.

Deel deze pagina:

Volg ons op: