Leven Met Korting » Transport

Transport

Categorie Transport

Ga je wel eens met de trein erop uit? Dan weet je dat je alleen voor een treinkaartje diep in de portemonnee moet tasten. Maar dat kan natuurlijk goedkoper! Er zijn namelijk verschillende websites die alle voordeelkaartjes voor je verzamelen. Het proces vanaf het bestellen tot het uitprinten van zo'n online vervoersbewijs is nogal omslachtig. Vandaar deze stapsgewijze handleiding.

Autorijden is al duur genoeg, toch? Met een paar simpele hulpmiddelen, genaamd apps kan je toch een aardige duit besparen. De echte juweeltjes pik ik er hier tussenuit, zoals Waze, een gratis, uitgebreide navigatie app waarvan je zelfs de stem van de navigator kunt aanpassen, of DailyRoads Voyager, een gratis app waarmee je je smartphone omtovert in een heuse dashcam.

Een onterechte boete gekregen, maar geen zin of tijd om bezwaar te maken? Besteed dit dan kosteloos uit aan AppJection! Met een boete bedoel ik dan een lichte overtreding, zoals een parkeerboete, een snelheidsovertreding door bijvoorbeeld een scanauto of flitspaal, fout parkeren of door rood rijden.

Reis je wel eens met de trein, dan weet je dat vertragingen erbij horen. Maar weet je dat je al vanaf een half uur vertraging recht hebt op een vergoeding van de helft van je treinkaartje. Je moet natuurlijk niet vergeten die vergoeding op te eisen. Zoals gewoonlijk is het kopen van een kaartje makkelijker dan het ontvangen van de vergoeding. Je moet dan natuurlijk wel eerst even de digitale rompslomp afhandelen voordat je de vergoeding ontvangt. Maar ook dit kan veel gemakkelijker, je maakt gewoon een account aan bij Dealay. Dealay houdt precies bij waar en wanneer jij vertraging opliep en claimt automatisch de vergoeding.

Deel deze pagina:

Volg ons op: