Kopen & Verkopen

Categorie Kopen & Verkopen

Hoe zit het nou met garantie? Heb je na de garantietermijn nog recht op garantie of moet je garantie bijkopen? Vaak is de gedachte dat na de garantie alles zelf bekostigd moet worden, maar niets is minder waar. Is het product buiten jou toedoen defect geraakt, dan kan je vaak nog wel aanspraak maken op garantie na de garantie periode. Hoe? Lees dan verder...


Slimme verlichting, iets voor nerds? Dat dacht ik niet! In deze review gaat het niet alleen om de kwaliteit, maar ook om de installatie en de bediening van de Action led-strip. Dit wordt uitgelegd in woord en beeld. Doormiddel van tekst, afbeeldingen en vier duidelijke video's. Zelfs een kopie van de handleiding kan worden bekeken.


Ben je weer toe aan een nieuw legitimatiebewijs, paspoort of rijbewijs, dan hoort het maken van een foto daar natuurlijk ook bij. Maar daarvoor moet je wel de duur uit en ben je zo €15 verder. Maar niet met gratis app Passport Size Photo Maker! Daarmee maak je in een handomdraai foto's die voldoen aan de eisen die worden gesteld door de overheid.


Iedereen heeft het over Vinted, maar hoe werkt dat nou precies? Kun je er echt geld mee verdienen? Hoe werkt dat dan? Wij zochten het uit.


Meer verdienen of juist minder uitgeven aan tweedehands producten op Marktplaats? Dat kan met deze tips! Zo lees je bijvoorbeeld hoe je het beste een product foto maakt, een goede foto zegt immers meer dan alleen een stukje tekst. Ook aan de kopers is gedacht, zo kun je producten het beste buiten het seizoen kopen, bijvoorbeeld een parasol kopen in de herfst in plaats van de zomer.

Deel deze pagina:

Volg ons op: