DE BESTE BESPAARTIPS DIRECT IN JE MAILBOX? ABONNEER JE DAN NU OP DE NIEUWSBRIEF ONDERAAN DE HOMEPAGE!

Leven Met Korting » Winkelen » Kopen & Verkopen » Snel en gratis je eigen pasfoto maken

Snel en gratis je eigen pasfoto maken

Passport Size Photo Maker home

Geslaagd of naar het buitenland

Ben je net geslaagd voor je rijexamen of ben je van plan om op reis te gaan naar het buitenland? Dan heb je natuurlijk wel een pasfoto nodig voor op je rijbewijs, legitimatiebewijs of paspoort. Deze kan je natuurlijk laten maken, maar dat kost naast tijd ook een aanzienlijk bedrag.

Alternatief

Het alternatief is om de pasfoto zelf te maken, maar dat gaat niet zomaar. Deze moet namelijk aan allerlei eisen voldoen. Daar komt nog eens bij dat die eisen per land weer verschillen om het nog "makkelijker" te maken. Zo moet een Nederlandse pasfoto 35 mm x 45 mm groot zijn, moet het hoofd volledig worden afgebeeld, moet het in kleur zijn etc. Voor de eisen die worden gesteld aan een pasfoto kun je een kijkje nemen op Rijksoverheid - Paspoort en identiteitskaart.

De perfecte foto

Je begrijpt dat dit nogal onbegonnen werk is voor iemand die normaal alleen kiekjes maakt. Maar er gloort hoop aan de horizon, er is namelijk een app die je bij al deze richtlijnen begeleidt. Daardoor wordt een pasfoto maken voor iedereen kinderspel. Vanuit de app kun je kiezen voor het direct maken van de foto of dat je deze uit de galerij haalt. Hierna doorloop je het proces van het maken van de perfecte pasfoto, die aan alle eisen voldoet. Zo moeten je hoofd en schouders binnen de lijnen vallen, kies je het Nederlandse paspoort, voer je eventuele bewerkingen uit en volgen er nog enkele stappen. Maar vóór elke stap krijg je van te voren een duidelijke uitleg te zien.

Passport Size Photo Maker

Passport Size Photo Maker

Passport Size Photo Maker

De naam van de app? Passport Size Photo Maker! Deze gratis app scoort een 4,7 door 26.755 gebruiker in de Playstore. De enige echte beperking is dat het vervangen van de achtergrond de pro versie vereist. De prijs valt echter wel mee, met €1,99 is dit geen kostbare aanschaf. Naast de extra functie verdwijnen uiteraard ook de advertenties. Natuurlijk kun je de pro versie links laten liggen als je voor een egale achtergrond kiest bij het schieten van de foto, zodat je deze niet hoeft te vervangen.

Android

Deel deze pagina:

E-MailFacebookInstagramTwitter