Korting

Categorie Korting

Hét alternatief voor Black Friday? Amazon Prime Day!
Een koopjesfestijn met de beste aanbiedingen, alleen voor Prime leden. Niet alleen producten van Amazon, zoals de Ring video deurbel of de echo, maar ook andere merken, zoals Apple, Samsung en Philips zijn vertegenwoordigd.


Altijd voor een dubbeltje op de eerste rij? Dat kan met deze apps! Van korting in de bioscoop tot in de supermarkt, hier kom je te weten of het ook écht scheelt! Zo krijg je met de Burger King app écht goede deals, oftewel aanbiedingen waar je je vingers bij aflikt. Of de Lidl Plus app, waarbij je naast de voordelige producten ook nog eens leuke kortingen krijgt.


Ben je het zat om veel geld uit te geven aan onderhoudsproducten of onderdelen voor bijvoorbeeld de espressomachine, stofzuiger, laptop, elektrische fiets etc. Neem dan eens een kijkje op deze pagina. Hier vindt je namelijk goedkope alternatieven in de vorm van eigen merken met dezelfde kwaliteit!


Software duur? Dat hoeft natuurlijk niet! Het kan zelfs gratis met open source. Neem nou Open Office, een waardige tegenstander van het alom bekende Microsoft Office. Met één verschil, het is volledig gratis! Liever het origineel? Dat kan ook, maar dan met een fikse korting!


Vind je een abonnement te duur, dan is prepaid een goed alternatief. Helemaal als je daarop nog eens geld toe krijgt. Met KPN prepaid is dat namelijk het geval, mits je dit via Cashback.nl aanschaft. Dan betaal je in eerste instantie €5, maar krijg je daarna €7,50 terug als cashback.


Hoe vindt je nou die kortingscode voor die leuke jas, trui of broek bij je favoriete webshop? Simpel, even zoeken op een verzamelsite voor kortingscodes, de webshop zelf of via de nieuwsbrief van de webshop. Heb je geen zin om codes te zoeken? Dan kun je de browser extensie Honey gebruiken voor het automatisch invullen van de codes. Handig toch?!


Honey is een extensie voor je browser, waarmee je naast het vergaren van kortingcoupons ook kunt sparen voor punten, namelijk de Honey Gold punten. Installeer de plug-in, bestel het product en Honey controleert of er kortingcodes beschikbaar zijn door ze één voor één te proberen.


Honey is an extension for your browser, with which you can save for points in addition to collecting discount coupons, namely the Honey Gold points. Install the plugin, order the product and Honey will check if there are any discount codes available by trying them one at a time.


Iedereen gebruikt wel eens een kortingscode bij de aankoop van een product. Maar wist je ook dat je korting kunt ontvangen zonder code? Dat kan namelijk via Cashback.nl, de korting wordt niet direct in mindering gebracht op de aanschafprijs, maar achteraf in een spaarpotje gestort op je account bij Cashback.nl. Zo heb je aan het einde van het jaar een leuk appeltje voor de dorst.


Wist je dat je niet alleen producten met korting kunt kopen, maar ook cadeaubonnen? Bij Wissel.nl kun je cadeaubonnen kopen met een leuke korting, terwijl de waarde van de cadeaubon behouden blijft. Zo zijn er o.a. Nationale Bioscoopbonnen, Netflix giftcards en Nintendo eShop cards.


Ondanks de vaste boekenprijs in Nederland, valt er genoeg te besparen op lezen. Hier lees je hoe je op meerdere manieren voor minder geld je favoriete boeken kunt lezen.


Scoupy is een populaire app waarmee je voornamelijk nieuwe producten gratis of met veel korting kunt proberen. Door de jaren heen is niet alleen het aanbod gegroeid, maar ook de functies in de app. Lees hier wat er nu allemaal mogelijk is met Scoupy.


Benieuwd naar hoe je de meeste korting bij elkaar harkt? Hier komen alle stappen in de juiste volgorde aan bod: vergelijken van prijzen, korting doormiddel van cashback sites, zoals Cashback.nl, korting van de webshop zelf, afrekenen met cadeaubonnen met korting en als laatste stap betalen met PayPal, waarmee je geniet van gratis verzekering en gratis retourzendingen.


Deel deze pagina:

Volg ons op: