Amazon Prime Day

Alternatief Black Friday? Amazon Prime Day!

Black Friday, maar dan op Amazon.

Wat is Amazon Prime Day

Een ander groot koopjesfestijn in plaats van Black Friday is Amazon Prime Day, dit is hét korting evenement voor Amazon Prime leden. Elk jaar in juli, sinds 2015 (toen Amazon 20 jaar bestond) vindt dit evenement plaats in landen waar Amazon actief is. Tijdens dit 48 uur durende korting festijn kunnen klanten met een Amazon Prime abonnement leuke koopjes scoren. Amazon's eigen producten zijn vaak het sterkst afgeprijsd, zoals de Ring producten, Echo speakers, Kindle e-readers, maar ook andere merken zijn vertegenwoordigd. Tijdens de Amazon Prime Day zijn er ook de zogenaamde Lighting Deals, dit zijn super goede aanbiedingen die alleen binnen een bepaald tijdsbestek te bestellen zijn en snel uitverkopen.

Gratis lid Amazon Prime

Amazon Prime is een abonnement op een verzameling van diensten, bestaande uit streaming video, onbeperkte opslag van foto's, online gaming en gratis verzending op aankopen met het Prime logo. En dat voor maar €2,99 per maand! Ben je geen Amazon Prime lid, maar wil je toch graag koopjes jagen? Geen zorgen! Dan is het mogelijk om een abonnement te nemen op Amazon Prime waarbij de eerste maand gratis is. Als je vervolgens voor het aflopen van deze maand opzegt kost het je niets, maar kun je toch profiteren van de aanbiedingen tijdens Prime Day. En sinds kort kun je het Amazon Prime abonnement ook nog eens met iDEAL betalen.

Amazon Prime Day, it's coming.

Tips voor Prime Day 

1

Zet de data in je agenda.

Leven Met Korting Nl Amazon Prime Day
ICS bestand – 2,7 KB

2

Maak van te voren een gratis account aan bij Amazon Prime.

3

Installeer de Amazon app voor Android of IOS en log alvast in.

4

Activeer 1-Klik betaling voor het direct afrekenen van het product, zo vis je niet achter het net. 1-klik betaling is alleen beschikbaar voor de deze betaalmethodes: creditcard, en cadeaubon.

a

Tik op de knop met de drie streepjes.

b

Tik op het menu optie Account.

c

Tik op de menu optie 1-Click-instellingen.

d

Tik op de optie 1-Klik ingeschakeld voor deze browser.

5

Ben je in het bezit van een Amazon cadeaubon, voeg deze alvast toe.

a

Tik op het menu optie Account.

b

Tik op het menu optie Account.

c

Tik op Cadeaubonsaldo beheren.

d

Tik op Een andere cadeaubon inwisselen.

e

Tik op de knop Je cadeaubon scannen of voer de code in in het vak Voer je claimcode in ....

6

De dag- en lightning deals zijn te vinden in de categorie Aanbiedingen, op het tabblad Nu vind je de huidige deals, op het tabblad Aankomende, de deals die binnenkort beschikbaar zijn en op het tabblad Aan het bekijken de deals die je volgt. De lightning deals zijn te herkennen aan de tijd die verloopt onderaan de deal. Wil je een melding ontvangen wanneer een deal begint, tik dan op Aanbieding volgen op het tabblad Aankomende.

a

Tik op de knop Aanbiedingen.

b

Op het tabblad Nu staan alle aanbiedingen, zowel de Dag- als Lightning deals. Een Lightning deal herken je aan de tijd die verstrijkt.

c

Op het tabblad Aankomende staan de aanbiedingen die nog plaats gaan vinden.

d

Tik je op Aanbieding volgen (onder de aanbieding), dan krijg je een melding wanneer de aanbieding van start gaat en wordt deze op het tabblad Aan het bekijken gezet. Bovenaan de omschrijving van elke Lightning deal staat Eerder beschikbaar voor Prime leden indien je Prime lid bent. Onder een Lightning Deal staat vermeld wanneer deze begint.

e

Op het tabblad Aan het bekijken vindt je de producten die je volgt en waar je dus ook een melding van krijgt indien deze begint.

Deel deze pagina:

Volg ons op: