DE BESTE BESPAARTIPS DIRECT IN JE MAILBOX? ABONNEER JE DAN NU OP DE NIEUWSBRIEF ONDERAAN DE HOMEPAGE!

Leven Met Korting » Winkelen » Korting » Gratis alternatieven voor bekende software

Gratis alternatieven voor bekende software

Gratis Software

Gratis software bestaat al heel lang, al zo lang het internet bestaat. Deze software is vaak verzameld op zogenaamde Freeware sites die ingedeeld zijn in categorieën. Zo zijn er heel wat pareltjes te vinden, zoals Libreoffice, een gratis variant op Microsoft Office, Gimp, een vervanger voor Adobe Premiere, Easeus Partition Master Free om de harde schijf in te delen in partities, Easeus Todo Backup Free om backups mee te maken en terug te zetten.

Van bepaalde software is er een betaalde versie, vaak voor bedrijven, maar ook een gratis variant, voor de consument. Let daarom bij het downloaden op het woord Free in de benaming van het programma of iets wat daarop lijkt. Vaak worden dit soort gratis programma’s betaald door advertenties. Hiernaast heb je ook de open source software die volledig gratis is, dus zonder vertoon van advertenties.

Major Geeks

Softpedia

Filehippo

Sourceforge

Korting op Software

Ook op software kun je grote kortingen krijgen, bijvoorbeeld op Microsoft Windows, Microsoft Office producten en virusscanners. En die kortingen liegen er niet om, het gaat hierbij om kortingen die kunnen oplopen tot wel 75% en waarbij je altijd een legaal programma aanschaft. Op de website waarop de software wordt aangeboden betaal je voor een bepaald product, vervolgens krijg je een link om het programma te downloaden en een bijbehorende licentie voor het activeren van het programma.

Let op een eventuele geldigheidsduur en op hoeveel apparaten het programma kan worden geïnstalleerd. Dit geldt met name voor Internet Security pakketten, deze zijn aan een abonnement gekoppeld.

GameKey Discounter

Licentiecodes

Softwarelicense 4U

Deel deze pagina:

E-MailFacebookInstagramTwitter