Gratis KPN prepaid, betaal €4,99 en ontvang €7,50 cashback

Gratis KPN prepaid

Betaald worden, in plaats van betalen voor KPN prepaid? Dat kan doormiddel van cashback! Schaf je bij KPN prepaid aan, dan kun je kiezen uit 3 verschillende bundels: de standaard KPN SIM-kaart zonder bundel, de KPN SIM-kaart met internetbundel of een KPN SIM-kaart met Onbeperkt Online bundel. Bestel je deze via Cashback.nl dan krijg je €7,50 cadeau. Maar dit is nog niet alles, je krijgt van KPN standaard €10 beltegoed, onderverdeeld in €2,50 tegoed op de simkaart en nog eens €7,50 beltegoed indien je je aanmeldt. Lees je de kleine lettertjes, dan kan deze €7,50 wél voor de standaard belminuten en MB's gebruikt worden. Je kunt dit tegoed niet gebruiken voor het bellen naar het buitenland of voor commerciële sms-diensten. Ook niet voor het kopen van prepaid voordeelbundels en voor het bellen met 084-, 087-, 088- en 090x nummers.

€7,50 uitbetaald door Cashback.nl

Tarieven & voordeelbundels

Alle verschillende prepaid tarieven, voordeelbundels en overige belangrijke informatie, zoals uitzonderingen heb ik op deze pagina al verzameld. Op de website van KPN staat deze informatie namelijk verspreid over vele pagina's, het heeft mij daarom ook enige tijd gekost om dit allemaal bij elkaar te harken. Allereerst zie je een schema met de verschillende KPN prepaid bundels, deze variëren van een kale sim-kaart tot een sim-kaart waarmee je onbeperkt online kunt. Daaronder staan de verschillende tariefplannen die je kunt instellen via de KPN Prepaid app en als laatste zijn er de voordeelbundels waarmee je extra voordelig kunt bellen, sms'en of internetten, variërend qua geldigheidsduur van een dag tot een maand.

Drie verschillende KPN prepaid bundels

Het ontvangen van €7,50 cashback via Cashback.nl

Extra €7,50 tegoed aanvragen

Om in aanmerking te komen voor het extra tegoed moet je allereerst een KPN ID aanmaken (oftewel het aanmaken van een KPN account), je producten koppelen (oftewel je telefoonnummer koppelen aan je account) en als laatste je extra tegoed aanvragen. Een uitgebreide handleiding hierover vind je op de website van KPN. Let op! Het extra tegoed wordt niet weergegeven op je KPN account, maar kun je alleen opvragen door SALDO te sms'en naar het telefoonnr. 1266.

Tarieven & bundels

KPN Prepaid werkt met verschillende tarieven, deze zijn in de KPN Prepaid app in te stellen. In de app ga je naar Instellingen -> Tarief KPN Prepaid Bel - SMS 2012 om de tarieven te wijzigen. Zo heeft elke bundel zijn eigen voordeel, neem bijvoorbeeld het KPN Prepaid Bonus tarief waarmee je extra beltegoed ontvangt of het KPN Seconde Bellen 2015 tarief waarmee je per seconde betaalt i.p.v. per minuut. 

KPN Prepaid app

Android IOS

A - Standaard tarieven voor KPN Prepaid

B - Met dit tarief krijg je bij elke opwaardering van het beltegoed automatisch bonustegoed

Het bonustegoed kun je niet gebruiken om prepaid bundels mee te kopen, servicenummers te bellen of om vanuit Nederland naar het buitenland te bellen. Het bonustegoed is onbeperkt houdbaar mits je 1 keer in de 6 maanden belt, sms’t, mobiel internet of opwaardeert. Je kunt je bonustegoed simpel opvragen door *107# te bellen of te kijken in de KPN Prepaid App.

Bonustegoed bij opwaarderen

KPN prepaid bonustegoed.

C - Met dit tarief betaal je per seconde i.p.v. per minuut

D - Met dit tarief sms je voordeliger

E - Voor het voordelig bellen, sms'en en internetten kies je een bundel

Een bundel kun je vanuit het beltegoed of direct via iDEAL aanschaffen. De hoeveelheid verbruikte MB's kun je in de KPN Prepaid app volgen. Tip! Stel in Android een datalimiet in, zodat er geen dure MB's buiten de bundel worden verbruikt. In Android 10 stel je dit als volgt in: Instellingen -> Netwerk en internet -> Mobiel netwerk -> Simkaart - > Data usage -> Tandwiel icoontje -> Datalimiet instellen -> OK -> Datalimiet.

Deel deze pagina:

Volg ons op: