Hoe vind je nou de hoogste korting?

Hoe krijg je de beste kortingscodes in handen?

Waar vind je nou de beste korting voor jouw favoriete webshop? Bij de webshop zelf natuurlijk! Bij veel webshops kun je namelijk op de bestelpagina een kortingscode opgeven. Deze code wordt via de nieuwsbrief verspreid, of staat op de website zelf. Ook zijn er tal van verzamelsites die deze kortingscodes aanbieden. Zoals Acties.nl,  kortingcode.nl en Shopbuddies.nl.

Nieuwsbrief

Bij veel webshops kun je je abonneren op een nieuwsbrief waarmee je niet alleen aanbiedingen krijgt voorgeschoteld, maar ook korting. Deze korting krijg je als beloning voor het aanmelden voor de nieuwsbrief of in de nieuwsbrief zelf. Let hierbij wel op de voorwaarden, vaak geldt dit alleen voor nieuwe klanten en krijg je korting vanaf een bepaald bedrag. Heb je al een keer gebruik gemaakt van een nieuwsbrief korting, dan kun je op TempMail een tijdelijk nieuw e-mailadres aanmaken om alsnog de korting te ontvangen. TempMail werkt heel eenvoudig, het is een website die een tijdelijk e-mailadres voor je aanmaakt. Zodra je de website opent verschijnt het tijdelijke mailadres bovenaan de pagina met daaronder de Inbox voor je ontvangen mails.

Website

Er zijn tal van websites waar je kortingscodes kunt vinden voor tal van webshops. Deze kortingscodes kunnen variëren van korting op een product tot gratis verzending. Je kunt zoeken via Google met als zoekopdracht de omschrijving van het product i.c.m. bijvoorbeeld "korting" of "kortingscode" met daarbij de maand en het jaar voor actuele resultaten. Je kunt ook de korting op de kortingssite zelf zoeken. Ik zelf vind de eerste methode het makkelijkst omdat je gelijk de korting voor het betreffende product ziet als je op de link klikt. Kijk bij de zoekresultaten naar de geldigheid van de code, verlopen codes worden vaak grijs weergegeven. De gevonden kortingscode vul je in op de bestelpagina, probeer voordat je de bestelling afrondt eerst of de code wel geldig is. Soms heeft een webshop een pagina met kortingscodes die op dat moment geldig zijn, zoals dat bij 50Five het geval is. Is deze niet geldig, probeer dan gerust een andere code, je kunt het namelijk zo vaak proberen als je wilt. Soms wordt een product dat in de aanbieding is op de website zelf ook als kortingscode getoond, je wordt dan alleen doorgestuurd naar de website zonder code.

Honey

Met Honey wordt kortingscodes scoren wel heel gemakkelijk. Honey is een plug-in voor o.a. Chrome. Eenmaal op de bestelpagina van de webshop wordt Honey automatisch geactiveerd indien deze winkel is aangesloten bij Honey. Honey probeert dan automatisch verschillende codes uit en kijkt daarbij welke de meeste korting oplevert. Ook spaar je voor Honey Gold punten, waarmee je nog eens extra korting kunt verdienen. Meer weten? Klik dan hier verder.

Acties

Shopbuddies

Kortingscode

Webshop Acties

Deel deze pagina:

Volg ons op: