DE BESTE BESPAARTIPS DIRECT IN JE MAILBOX? ABONNEER JE DAN NU OP DE NIEUWSBRIEF ONDERAAN DE HOMEPAGE!

Leven Met Korting » Winkelen » Korting » Hoe vind je nou de hoogste korting?

Hoe vind je nou de hoogste korting?

Bij veel webshops kun je op de bestelpagina een kortingscode opgeven. Deze kun je via de nieuwsbrief krijgen of zoeken via websites die kortingscodes verzamelen.

Nieuwsbrief

Bij veel webshops kun je je abonneren op een nieuwsbrief waarmee je niet alleen aanbiedingen krijgt voorgeschoteld, maar ook korting. Deze korting krijg je als beloning voor het aanmelden voor de nieuwsbrief of in de nieuwsbrief zelf. Let hierbij wel op de voorwaarden, vaak geldt dit alleen voor nieuwe klanten en krijg je korting vanaf een bepaald bedrag. Heb je al een keer gebruik gemaakt van een nieuwsbrief korting, dan kun je op TempMail een tijdelijk nieuw e-mailadres aanmaken om alsnog de korting te ontvangen.

Website

Er zijn tal van websites waar je kortingscodes kunt vinden voor tal van webshops. Deze kortingscodes kunnen variëren van korting op een product tot gratis verzending. Je kunt zoeken via Google met als zoekopdracht de omschrijving van het product i.c.m. bijvoorbeeld "korting" of "kortingscode" met daarbij de maand en het jaar voor actuele resultaten. Je kunt ook de korting op de kortingssite zelf zoeken. Ik zelf vind de eerste methode het makkelijkst omdat je gelijk de korting voor het betreffende product ziet als je op de link klikt. Kijk bij de zoekresultaten naar de geldigheid van de code, verlopen codes worden vaak grijs weergegeven. De gevonden kortingscode vul je in op de bestelpagina, probeer voordat je de bestelling afrondt eerst of de code wel geldig is. Is deze niet geldig probeer dan gerust een andere code, je kunt het namelijk zo vaak proberen als je wilt. Soms wordt een product dat in de aanbieding is op de website zelf ook als kortingscode getoond, je wordt dan alleen doorgestuurd naar de website zonder code.

Acties

Shopbuddies

Kortingscode

Webshop Acties

Deel deze pagina:

E-MailFacebookInstagramTwitter