Leven Met Korting » Winkelen » Korting » Honey vindt jouw kortingscodes

Honey vindt jouw kortingscodes 

Laat Honey de kortingscoupon automatisch invullen.

Korting coupons invullen

Het zoeken naar kortingcoupons is vaak een lastig klusje, elke coupon moet je eerst opzoeken en daarna moet je steeds proberen of deze nog geldig is. En dan moet je maar afwachten of je nog meer korting had kunnen krijgen met een andere coupon. Honey scheelt je dus aardig wat tijd. Als je hebt gewinkeld bij een ondersteunde webshop en je komt op de afrekenpagina, dan verschijnt automatisch de pop-up van Honey. Hierin klik je op Apply Coupons en Honey gaat voor je aan het werk. Honey probeert nu alle kortingscoupons uit zijn database en geeft hierna een melding of er een coupon aanwezig is voor het product. Klik op Apply ... coupons als er coupons zijn gevonden.  Indien er geen geldige coupons zijn, kan het zijn dat de knop Try ... more coupons verschijnt om minder kansrijke coupons te proberen.

In het filmpje is te zien hoe makkelijk Honey werkt.

Toepassen coupons met Honey

Honey Gold

Naast het zoeken naar kortingcoupons biedt Honey "Honey Gold". Dit zijn punten die je kunt sparen bij webshops die zijn aangesloten bij dit spaarprogramma. Kun je bij een webshop Honey Gold punten sparen, dan staat er een gouden icoontje met daarin de letter "G" naast de naam van de webshop in het venster, die je opent door op het oranje Honey icoontje in de knoppenbalk te klikken. Ook Nederlandse webshops als Groupon.nl, Zalando.nl zijn hierbij aangesloten. De gespaarde punten verlopen niet als je één keer per 12 maanden 10 punten spaart.

Honey Gold

Browser extensie

Hoe werkt Honey nou precies?

Honey is een zogenaamde browser extensie, ook wel een plug-in genoemd. Een plug-in is een hulpprogramma dat je binnenin een ander programma kunt gebruiken, in dit geval dus in een browser (het programma waarmee je over het internet struint). Elke extensie heeft een bepaalde functie. Bij Honey zijn dit de twee belangrijkste: 1. Het proberen van kortingscodes en 2. Het sparen van punten.

Wil je Honey installeren? Kies hieronder je browser en klik verder voor de instructies.

 

Ondersteunde browsers en installatie instructies:

Chrome Mac

Chrome Windows

Firefox Mac

Firefox Windows

Opera Mac

Opera Windows

Safari Mac

Edge Windows

Account?

Wil je enkel en alleen gebruik maken van de kortingcoupons die Honey aanbiedt, dan hoef je geen account aan te maken. Wil je ook gebruik maken van Honey Gold punten, dan is een account wel vereist. Honey Gold is het spaarpuntenprogramma van Honey.

Webshop ondersteuning

Nu vraag je je natuurlijk af hoe je Honey kunt gebruiken. Dat is erg makkelijk: Het enige wat jij als gebruiker hoeft te doen is de extensie installeren vanuit de browser die je gebruikt en Honey doet de rest. Elke browser heeft een soort winkel voor extensies, te vergelijken met de Play Store van Google. Indien Honey de webwinkel ondersteunt verschijnt het oranje Honey-logo met daarin een witte H rechts bovenin de knoppenbalk (m.u.v. Honey voor Safari, daar blijft het logo grijs en verschijnen er rode nummers). 

Honey ondersteunt duizenden webshops wereldwijd, zoals Amazon.com, EBay.com, Gearbest.com, Banggood.com etc, maar ook steeds meer webshops in Nederland, zoals Zalando.nl, H&M.nl, Bol.com, Expedia.nl, Groupon.nl, AliExpress.nl, EBay.nl

Ondanks dat Honey aardig wat Nederlandse webshops ondersteunt, zijn deze minder scheutig als het om kortingscoupons gaat. Buitenlandse webshops, en dan met name de Chinese zijn vrijgeviger als het kortingscoupons betreft.

Taakbalk met Honey knop


Honey Venster

Klik je rechts bovenin op het oranje Honey logo met de witte "H" dan verschijnt het Honey venster, onderverdeeld in drie tabbladen onderin in het venster. Van links naar rechts is dat: Home, Search en Account. Account is vervolgens weer onderverdeeld in twee tabbladen, te weten Honey Gold en Account. Hieronder worden al deze onderdelen afzonderlijk toegelicht.

Honey - Home

Op het tabblad Home staat bovenin het Honey Gold logo, dat aangeeft dat bij deze webshop punten gespaard kunnen worden. Daaronder zie je de hoeveelheid korting vermeld met daarnaast de knop om dit te activeren. Hieronder vind je de coupons die beschikbaar zijn voor de huidige webshop. Bij elke coupon staat waarvoor je deze kunt gebruiken, bijvoorbeeld op de orderwaarde of voor een specifiek product.

Honey Home

Honey - Search

Op Search kun je uiteraard zoeken op je favoriete webshop, hieronder staan de populaire Nederlandse webshops met daarbij het Honey Gold icoontje, indien de webshop dit spaarprogramma ondersteunt.

Honey Search

Honey Account - Gespaarde punten

Op dit tabblad kun je naast het sparen van punten bij webshops nog extra punten verdienen, namelijk door een account aan te maken (50 punten), de Demo te doorlopen (50 punten) en het uitnodigen van vrienden (500 punten per vriend). Zoals je ziet kun je hier makkelijk veel punten verdienen. Hieronder staat het totaal aan gespaarde punten met de knop Redeem, waarmee je je gespaarde punten in kunt leveren voor een cadeaukaart bij Zalando.nl en Ticketmaster.nl. Deze knop is grijs als je nog niet voldoende saldo hebt voor een cadeaukaart en kleurt oranje zodra je over voldoende saldo beschikt. Het huidige saldo voor een cadeaukaart bedraagt 1100 punten. Echter kan dit variëren in de toekomst.

Honey Account - Gold

Honey Account - Persoonlijke Gegevens

Op het tabblad Account vind je je persoonlijke gegevens terug, kun je hulp inroepen via Help, de instellingen veranderen en Uitloggen.

Honey Account - Persoonlijke Gegevens

Droplist

Honey droplist logo.

Product in Droplist plaatsen

Ondanks dat de functie Droplist alleen nog in de VS beschikbaar is, behandel ik deze leuke functie toch even. Trouwens, Droplist wordt binnenkort ook beschikbaar in andere landen. Met Droplist is het mogelijk om een melding te krijgen van producten die in prijs verlaagd zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is het product in de Droplist te plaatsen. Wanneer een wit icoontje met daarin een oranje H met +-symbool verschijnt wordt de Droplist-functie ondersteund door de betreffende webshop.

Deel deze pagina:

Volg ons op:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.