Kopen met extra korting via Cashback.nl

Extra korting op een product of dienst? Dat kan met Cashback.nl!

Wat is Cashback.nl

Met Cashback.nl krijg je korting op je aankoop, en dit wordt niet direct verrekend met het te besteden bedrag. Je krijgt de korting achteraf op je Cashback account gestort, je hebt dus een soort spaarpotje. Voldoet je gespaarde saldo aan het minimum uit te keren bedrag, ( €1 ) dan kan je dit laten uitbetalen, een cadeaukaart krijgen die je bij verschillende webshops kunt besteden, of een Cashback prepaid creditcard ontvangen. Naast korting, die je van Cashback.nl ontvangt, zijn er kortingscodes waarmee je direct korting krijgt bij de webshop waar je het product aanschaft, en acties waar je aan mee kunt doen.

Aandachtspunten cashback registratie

1

Zorg ervoor dat je op het geopende tabblad geen andere websites bezoekt.

2

Schakel een eventuele adblocker uit.

3

Zorg ervoor dat het accepteren van cookies ingeschakeld is, standaard zijn deze ingeschakeld voor de meest populaire browsers, zoals Microsoft Edge, Google Chrome en Mozilla FireFox.

4

Gebruik geen privé-modus of incognito-scherm.

5

Wis eventuele cookies zodat de cashback wordt geregistreerd.

6

Indien de cashback niet geregistreerd is, kun je deze claimen. 

Webshops waarbij kortingen zijn geregistreerd op Cashback.nl

Claimen

Heb je geen korting ontvangen, dan kun je deze alsnog claimen. Dit kan na 48 uur en binnen 30 dagen. Hiervoor dien je een formulier in te vullen met het land en datum van aankoop, de naam van de webshop, het bestelnummer (staat op de factuur van de aankoop), totaal bedrag van de aankoop (incl. btw) en een opmerking: "Korting niet kunnen claimen!". Ook moet je het bewijs van aankoop uploaden, dit kan een factuur of een e-mail zijn.

Ergens anders hogere korting

Vind je ergens anders een hogere korting, dan krijg je het verschil in percentage dubbel uitgekeerd. Hiervoor dien je je aankoop via Cashback.nl te doen en een Cashback Garantie Claim in te dienen. Wordt de claim goedgekeurd, dan wordt het verschil verdubbeld.

Korting verdubbelen

Bij Cashback.nl kun je een gratis prepaid creditkaart krijgen (!) van Mastercard. Je moet wel €11,75 per jaar betalen voor het gebruik van de kaart. Je kunt onder andere je kortingssaldo en eigen geld storten en er betalingen mee verrichten. Het is een volwaardige creditcard, waarbij er geen minimum looneis is of een BKR-registratie roet in het eten gooit. Een gratis prepaid creditcard kan je hier vinden.

1

Maak allereerst een account aan zoals je dat elders ook doet.

2
Log in op je account, zodat je korting wordt geregistreerd.

3

a

Zoek met behulp van het zoekvak de webshop op, waar je de aankoop wilt gaat doen.

b

Selecteer de webshop, als deze is aangesloten bij Cashback.nl. Wordt de webshop gevonden en geeft deze korting? Dan staat er in het zoekresultaat onder de webshop de maximale korting vermeld. Het komt namelijk soms voor dat de webshop wel in de zoekresultaten verschijnt maar niet bij Cashback.nl is aangesloten, dus geen korting geeft.

5
Hierna kom je op de pagina met informatie over de betreffende webshop. Tik op de knop Koop met cashback.

a.

Hier staat o.a. de korting vermeld. Het kan zijn dat er één kortingspercentage geldt voor het gehele productassortiment van de webshop, maar vaak krijg je per categorie, zoals kleding en schoenen, een verschillend kortingspercentage. 

6
Tik op de knop Ga naar [webshop naam] om de aankoop te doen.

7

Je wordt nu doorverwezen naar de webshop op een nieuw tabblad. Bezoek op het tabblad, waarin de webshop wordt weergegeven geen andere websites i.v.m. het correct registreren van de korting.

8

Nadat je je aankoop bij de webshop hebt voltooid en je terugkeert naar het tabblad van Cashback.nl, zie je dat de aankoop is geregistreerd.

a

Let op! Ondanks dat hier staat dat de aankoop is geregistreerd kan het voorkomen dat dit toch niet is gebeurd. Is de aankoop daadwerkelijk geregistreerd, dan krijg je hiervan eerst een e-mail ter bevestiging en vervolgens een met de daadwerkelijke korting.

9

Na afloop krijg je twee e-mails van Cashback.nl, één met de melding dat de korting is geregistreerd, de ander met het kortingsbedrag.

a

Let op! Het kortingspercentage wordt berekend over de aanschafprijs zonder btw, dus het valt waarschijnlijk iets lager uit dan je had verwacht.

Korting geregistreerd door Cashback.nl

Te sparen korting

Eigen ervaring

Na enkele jaren Cashback.nl gebruikt te hebben, ben ik van mening dat zij één van de sites zijn met de hoogste korting. Ondertussen heb ik naast Cashback.nl ook vergelijkbare sites gebruikt, zoals Euroclix.nl en BonusWay.nl, maar die geven in de regel minder korting. Ook het claimen van niet geregistreerde korting kost weinig moeite en wordt snel gehonoreerd. Bewaar uiteraard wel de factuur of e-mail die je hebt ontvangen. Na enkele jaren sparen had ik leuk spaarcentje op mijn account en  dit heb ik zonder problemen laten uitbetalen, zonder bijkomende kosten. Zoals je hieronder ziet is er nu in totaal al 86,75 aan mij uit betaald.

Korting in behandeling, goedgekeurd en uitbetaald op Cashback.nl

Deel deze pagina:

Volg ons op: