Korting op cadeaubonnen met Wissel.nl

Niet alleen producten met korting, maar ook cadeaubonnen.

Assortiment

Op Wissel.nl is het mogelijk om goedkoop cadeaubonnen te kopen, maar natuurlijk ook te verkopen. Bij het verkopen kun je kiezen voor een vergoeding in geld of een cadeaubon van Bol.com, het voordeel van een Bol.com cadeaubon is dat de waarde altijd hoger ligt dan de ingewisselde cadeaubon. Zowel fysieke als digitale bonnen worden geaccepteerd, hiervan kun je een foto uploaden en digitale bonnen kunnen via de mail worden verstuurd. Zo zijn er bonnen te vinden van Blokker, Google Play Store en de Nationale Bioscoopbon.

Voorwaarden

Wissel.nl staat garant voor de werking van de bon, maar kijk ook naar de voorwaarden van de cadeaubon, zoals de geldigheidsduur en waar deze kan worden ingeleverd. De geldigheidsduur die naast de cadeaubon staat vermeld is de geldigheidsduur waar Wissel.nl garantie op geeft, deze is normaliter lager dan de werkelijke geldigheidsduur die op de cadeaubon staat. Dit komt doordat zij willen uitsluiten dat de verkoper van de cadeaukaart bewust of onbewust de code zelf inwisselt, daarnaast wordt de kans op verlies van de code door de koper kleiner. De meeste bonnen kunnen online worden ingewisseld, enkele bonnen daarentegen niet. De bonnen die online kunnen worden ingewisseld krijg je via email, de rest zonder verzendkosten via de post.

Extra korting

Door middel van deze cadeaukaart kun je nog meer korting realiseren bij een webwinkel. Je kunt namelijk eerst korting krijgen door via een kortingssite als Cashback.nl naar de betreffende webshop te surfen, voor de webshop een kortingscode te zoeken om vervolgens af te rekenen met de cadeaubon die met korting is aangeschaft. Uiteraard moet je hierbij wel wat geluk hebben.

Wissel.nl

Deel deze pagina:

Volg ons op: