Scoupy is verslavend!

Krijg je aankoopbedrag terug met Scoupy!

Een paar jaar geleden wees iemand mij op het bestaan van Scoupy, en het leek me te mooi om waar te zijn. Naar mijn idee konden er veel teveel dingen mis gaan met het insturen van de bon, en het was vast veel gedoe en het zou vast weken duren eer ik mijn geld teruggestort had gekregen. 

 

Een week of wat geleden wilde onze dochter ineens per se de minipotjes kauwgum van Mentos. De kinderen in de klas hadden het ook, enfin, iedereen met kinderen herkent dit: Ineens is er een schijnbaar willekeurig product waar het leven van je kind vanaf hangt, dus dat kun je dan maar beter meteen aanschaffen. 

Niet veel later zag ik ergens een advertentie van Scoupy: probeer deze kauwgum voor 50 cent! - en het begin van een nieuwe verslaving was geboren. 

Hoe werkt het?

Scoupy werkt belachelijk eenvoudig:

  • Je maakt een account aan bij Scoupy, zodat zij weten wat je rekeningnummer is.
  • Je kiest de producten die je wilt proberen.
  • Je koopt de gekozen producten bij je supermarkt en vraagt de bon bij het afrekenen. Voor mij is dit de moeilijkste stap, omdat ik nooit een bonnetje hoef en hiervoor dus wel.
  • Op de website van Scoupy kun je de bon uploaden. Scoupy promoot het gebruik van de app natuurlijk, maar je hoeft die niet te installeren. Scheelt weer ruimte op je telefoon, want de website werkt net zo goed.
  • Een dag later staat de cashback op je rekening.

Wat is er in de aanbieding bij Scoupy?

Het uploaden van de foto van de kassabon kan niet alleen in de app, maar ook via de mobiele website van Scoupy.

De dichtstbijzijnde supermarkt selecteren kan zowel in de app als op de website.

Is er dan echt geen catch?

Nee, er is echt geen catch. Scoupy doet precies wat het belooft. 

Je moet wel even goed opletten bij de producten, niet alle aanbiedingen kunnen gekocht worden bij alle supermarkten. Op de afbeelding hierboven kun je zien dat de aanbieding met Dreft alleen geldt voor aankopen gedaan bij Jumbo. 

Aan de andere kant hebben wij voor andere aanbiedingen twee keer kunnen profiteren door zowel een bon van Albert Heijn én een bon van Jumbo in te leveren. Onze dochter heeft voorlopig genoeg kauwgum, laten we het daarop houden. 

Wat is er nog meer mogelijk met Scoupy?

Terwijl je kassabonnen inlevert, spaar je voor korting op verschillende producten. Verder biedt Scoupy boodschappenboxen aan met behoorlijk wat korting. 

Ik vermoed dat mensen hier ook veel voordeel uit kunnen halen, maar ik ben er niet weg van. Het sparen voor korting duurt best wel lang, en ik wil me niet opgejaagd voelen om producten te kopen enkel om mijn spaarkaart vol te krijgen, dat levert zelden een echte besparing op.

De boodschappenboxen zijn zeker tof, maar zitten vol producten die je anders ook niet gekocht had, en bevatten meestal producten waar je niets mee kunt. Voor mijn gevoel kost dit dus meer dan dat het je oplevert. Gelukkig is Scoupy helder over de inhoud van de boxen, en kun je eigenlijk geen miskoop doen.

Deel deze pagina:

Volg ons op: